Baru-baru ni Mulut Murai (MM) ada join satu giveaway. Saja join secara suka-suka- Untuk tambahkan kawan-kawan dan support giveaway yang dianjurkan oleh kawan-kawan blogger. nak tahu giveaway apa?



Setelah entri diupdate oleh pihak penganjur, maka MM pun dapatlah no bertuah. No 28. Waktu cheak no peserta ni, berharap jugalah untuk menang. Yalah, dah joinkan, siapa yang tak nak menang. Siapa yang tak nak hadiah. Apapun semoga ada rezeki di sini. 


 Taraaaaaa!!! Untuk pagi ni MM cheak nama peserta yang menang bagi giveaway ni. Alhamdulillah, ada rezeki MM disini. Serius excited giler. Hehee dan nama pun blog Si Giler Celoteh kan. Happynya. bangun-bangun pagi dah dapat berita gembira. Alhamdulillah, Syukur sangat-sangat. Semoga di lain hari, lain masa, ada lagi rezeki MM dalam giveaway yang lain pula. Wassalam